Saturday, 7 March 2015

Teater Muzikal Episod

Assalamualaikum :)

Haa sebab rindu teater so nak buat throwback utk teater ni. Hehe

Al-kisah bermula when I was in CFS IIUM PJ. Masa tu last semester kat sana.

Selalu kalau cakap pasal teater muzikal, semua orang akan cakap susah nak buat la, leceh la, but in my point of view it is fun!

Kitorang pratice dalam masa dua bulan rasanya dan teater tu 16 September 2014!! Well, semua orang tahu tu Hari Malaysia so memang mostly student akan balik rumah. Jadi, expectation kitorang untuk buat hall tu full house merundum. Yela semua ingat tak ramai yang akan tengok sebab student akan balik.

But our expectations were totally wrong. Alhamdulillah masa teater tu full house. Haa tunggu apa lagi, kat bawah ni ada. Enjoy the show!



                                       

                   



Kalau nak listkan pelakon dan semua kru memang lama la penuh satu entry ni kan. Kalau ada sesiapa yang teringin nak berlakon untuk teater do try it! Follow your passion, but take your brain with you :)


Rasanya ni je la kot untuk entry kali ni. Assalamualaikum.

Maassalamah :)