Posts

Showing posts from October, 2014

Selamat Hari Raya Aidiladha :)

ASSALAMUALAIKUM :)

Since hari ni raya haji, so mestila semua pakat busy kan. For those yg beraya di perantauan sokayy guys. Chill la. Sep sikit! haha Nahh nak kasi lirik sikit. Haha

HANYA KU SAMPAIKAN DOA DAN KIRIMAN TULUS IKHLAS DARI JAUH KU POHONKAN AMPUN MAAF
JANGAN SEDIH PAGI INI  TAK DAPAT KITA BERSAMA MERAIKAN AIDILADHA  YANG MULIA
Deep tak? Haha 
Actually tahun ni dah masuk tahun ketiga kot beraya di perantauan. I mean raya haji la. Kalau raya puasa memang meraung la nak balek! XD Pagi2 dgr takbir raya tu yg sayu tu. Tambah2 taun ni family buat kenduri pulakssss. Alahaii masa iolls tak balek pulak diorang buat kenduri. Haha
Kalau korang rasa sedih sebab tak dapat beraya dgn family, try pikir balek org yg duduk jauh lagi and orang yg tak beraya langsung. Lagi la sedih kan? 
Pape pun appreciate this moment guys! Yg duduk umah tu tolong2 la masak segala bagai yep. Once again, Salam aidiladha :) till now, assalamualaikum.

Teater Puteri Gunung Ledang Punya Cerita

Image
Mulakan hari dengan lagu serba serbi kan ku bantu~

ASSALAMUALAIKUM W.B.T!

Haaaa korang tau tak CFS IIUM ? Maybe some of you kenal and ada yg tak pernah dengar. Sokayy chill. Entry kali ny bukan nak cakap pasal tu sebenarnya tapi nak cakap pasal one of theater yg pena sy join. Nak tau apa? TEATER PUTERI GUNUNG LEDANG . mesti korang pena dengar kan? Teater ny berlangsung kt CFS IIUM and i'm one of the actress. Wuuuu nak jugak bagitau kan. haha


Actually teater ny banyak mencoret kisah dalam hidup sepanjang sem 3. Januari sampai Mei 2014. Meh nak cite meh macamane sy bole join dalam ny. Btw sy bahasakan diri sebagai sy takpe kann? Okayy la tu hormat sikit. heee Al-kisah macam ny....

Masa tu tengah sembang2 dengan roommates tetiba jiran datang then dy cakap la yg kelab dy nak buat teater yg bertajuk Puteri Gunung Ledang. Sy pun ajet2 excited la dengar kan. Dalam hati nak join tapi bila ingat balik yg sem 3 ny busy, so lupakan je la. Kat central spine (tempat macam downtown bg student c…