Thursday, 7 August 2014

One of The Best Part of My Life

ASSALAMUALAIKUM...

Pehhh dah lama gila tak update blog ny. macam la org perasan Sebab apa? kekangan masa laa kot and takde mood nak buat. Okayy nak dipendekkan cerita I wanna tell you about one of the best part of my life.
Yela all of us mesti ada the best part of our life kann so tak salah rasanay nak bagitau pasal ni.

For me, terlibat dalam kegiatan seni is one of the best part of my life and I wanna do it for the rest of my life. Singing, dancing, acting and everything that is related to art is my passion. Orang cakap kalau tak minat sesuatu benda tu so susah sikit kita nak buat kan.

Kalau ikutkan hati mmg nak continue study dlm bidang seni tapi bila pikir balik ikut minda jugak. "Pentingkan yg lebih penting kerana yg penting adalah lebih penting daripada yg penting" bukan nak kata seni tak penting but based on peredaran zaman I think other courses might be suitable. Well rezeki ada kt mana2 kan?


So I think that's all laa kot my sharing for this entry. Gtg guys. See ya when I see ya!