Posts

Showing posts from May, 2014

CFS IIUM. Apakah?

Image
CFS IIUM. Nak tau apa? Centre for Foundation Studies International Islamic University Malaysia. Tu je la nak bagitau. k bye. haha actually nak cite serba sedikit pasal cfs iium ny haa. First of all assalamualaikum and sorry sebab blog ny tak la cantik mana. hee merendah diri jap cause blog ny more to diary laa kot. Nak bagitau siap2 yg entry kali ny panjang sikit so kalau dah tak larat baca sikit off lappy, sambung esok pulak. haha Btw korang nak tau pasal apa pasal cfs ny ek? urm i wonder..

kat ats ny laa logo uia :) mostly org pening uia ny yg sebetol-betolnya mana? actually semua uia tu betul dik. Sekarang ny uia ada 3 kampus and the main campus is gombak which mostly bebudak degree yg duduk sana. Bagi pelajar asasi pula ditempatkan di CFS Petaling Jaya,Selangor (uia pj) dan CFS Gambang, Pahang. kenapa ada dua tempat asasi? actually yg kt pj tu utk students arts for instance, human sciences, law,engineering, bar. Kalau yg kt gambang pulak semua sciences programmes.

 Tapi dengar khab…