Posts

Showing posts from April, 2014

Perempuan, Gegirl, Gorgeous !!

Image
ASSALAMUALAIKUM W.B.T kalian :) entry kali ny ada related dengan latest entry before ny. All about heart and feelings :') ceit haha ngade2 je lebih padahal pasal perempuan sebenarnya. But wait! Before korang conclude kenape sy tulis pasal ny, nak explain jap it is because nak bg pencerahan sikit laa pasal perempuan. Sometimes ada yg salah anggap & ada jugak yg tak tau langsung! Kat sini  mungkin jugak ada benda yg korang baru tau! :O 

Rasanya ada banyak so mohon bersabar la baca yep. So meh nak cite meh :)


    HAAAAA!!! tengok gambar kt atas tu, comel kann3 ? ^.^  tu ajet2 intro laa untuk topik kali ny. heee  _PEREMPUAN_ PEREMPUAN PALING SUKA BERBORAK.  So, tak hairanlah kalau kat mana2 je nampak a group of girls gossiping bagai nak rak. Kalau boleh satu kedai makan tu nak bagi dengar. Al maklumla perempuan ni excited and over sikit bab2 borak. Ye dak? 

PEREMPUAN SANGAT SUKA TANGKAP GAMBAR   Urm rasanya wabak selfie ny banyak merebak kat perempuan la daripada laki. So, no wonder…