Posts

Showing posts from January, 2014

Zaman Sekolah Punya Cerita

Image
Assalamualaikum dunia !Dari Makasar langsung ke Delhi,Apa khabar anda hari ini?Aicewh berpantun2 pulak kite yep XDhaa jawab2 ! lolny syok sendiri namenyeHaaa nampak tak tajuk kat atas tu?Haihh baru bace tajuk je dah sebak. Mane taknye,terkenang kembali masa zaman2 sekolah dulu. Ye dak?haha

Entry kali ny saya tak nak menyimpang lebih2 cz nak direct je cakap pasal tajuk kite kali ny.Tuan2 dan puan2 yg dihormati sekalian,apabila menyingkap pasal sekolah apa yg terlintas di fikiran kita?For me,zaman sekolah adalah zaman menunutut ilmu (memang laa ==")the other thing is joyness masa zaman sekolah. Bagi setiap orang erti joyness tu lain2. Tak kisahlah macamane pun sebab'rambut sama hitam, hati lain2'kan ?Ny yg nak bukak cite pasal zaman sekolah sy dulu. Bismillah...

Primary school? Sekolah rendah saya dulu dekat dgn rumah.Dekat sangat rasenye dalam berape langkah dah sampai. Serius2 !Tak tipu punye!Bersyukur la jugak dapat sekolah yg sangat dekat gn rumah.Parents tak payah susah2…

Thanks MOMENT hi PLEASANT HOPE :)

Image
Tup tap kebaboo bunyi bunga api tanda bermulanya titik 2014. Kalau boleh sehari suntuk nak pasang bunga api untuk sambut tahun baru tu. hahajoke basi

Haii Assalamualaikum :) kat atas pembuka bicara je actually sempena tahun baru ni kan. Maklumla masa tahun baru je mid sem break kan baru ada masa nak update blog terchenta terkaseh lagi tersayangi. haha banyak sangat 'ter' ni dah kenape ? cakap macam busy sangat kan padahal semua orang pun busy jugak. huhu muhasabah sikit.

 Kali ni malas nak cakap panjang2 just nak share sikit moment 2013 dr bulan Januari sampai Disember dgn korang2 semua. hahaCeit macam ramai je yg bace

     That moment yg masih terpahat tu is masa amek result SPM. huhu kalau tak silap pertengahan bulan Mac. Masa tu jantung, hati, buah pinggang, semua dup dap dup dap al-maklumla nebes kan. Semua orang pernah rasa tapi yg peliknya malam before amek result tu macam takde feeling je T.T  maybe sebab still rasa macam holiday kot. Pagi tu pun cikgu dah call suruh g am…